Terminy zjazdów semestru letniego roku akademickiego 2023/2024
Marzec
2/3; 9/10; 16/17; 23/24
Kwiecień
6/7 (zdalny); 13/14; 20/21 (zdalny); 27/28
Maj
11/12; 25/26
Czerwiec
8/9; 15/16
Dyżury Prodziekana B. Szybińskiego dla studentów studiów niestacjonarnych:
23 marca 2024;
25 maja 2024
Pierwszy stopień
I rok, II semestr
81A1 – Automatyka i Robotyka
81S1 – Pojazdy Samochodowe
II rok, IV semestr
82A1 – Automatyka i Robotyka
82I1 – Inżynieria produkcji
82M1 – Mechanika i Budowa Maszyn
82S1– Pojazdy Samochodowe
III rok, VI semestr
83A6 – Automatyka i Robotyka: Technologie informacyjne w systemach produkcyjnych
83M2 – Mechanika i Budowa Maszyn, specjalność: mechanika konstrukcji i materiałów
83S2 – Pojazdy Samochodowe, specjalność: Diagnostyka i eksploatacja pojazdów samochodowych
83T4 – Środki Transportu i Logistyka, specjalność: Logistyka i spedycja
Drugi stopień
I rok, I semestr
91A4 – Automatyka i Robotyka, specjalność: Sterowanie i monitoring maszyn i urządzeń
91A6 – Automatyka i Robotyka, specjalność: Technologie informacyjne w systemach produkcyjnych
91I1 – Inżynieria Produkcji
91M2 – Mechanika i Budowa Maszyn: specjalność: Mechanika konstrukcji i materiałów
91S1 – Pojazdy Samochodowe: Budowa i badania pojazdów samochodowych
91S2 – Pojazdy Samochodowe: Diagnostyka i eksploatacja pojazdów samochodowych
II rok, III semestr
92A4 – Automatyka i Robotyka, specjalność: Sterowanie i monitoring maszyn i urządzeń
92A6 – Automatyka i Robotyka, specjalność: Technologie informacyjne w systemach produkcyjnych
92I2 – Inżynieria Produkcji: Blok B
92I3 – Inżynieria Produkcji: Blok C
92M2 – Mechanika i Budowa Maszyn: specjalność: Mechanika konstrukcji i materiałów
-
TEAMS są to sale wirtualne na platformie Teams, do których linki będą wysłane przez prowadzących
-
w przypadku braku sali (typu M-04), sale zostaną podane na wykładzie przez prowadzących
-
e-learning oznacza zajęcia realizowane w trybie zdalnym bez udziału prowadzącego (najczęściej platforma Delta)
Uwagi dotyczące rozkładu zajęć dla studiów niestacjonarnych proszę zgłaszać przez e-mail: